Over

To top
zinnig #1

Duurzaam

We werken aan projecten die bijdragen aan positieve verandering. Wij geloven dat samenwerking op basis van gedeelde waarden en visie tot de beste resultaten leidt.

zinnig #2

Samen

We houden van een gelijkwaardige samenwerking met heldere afspraken en korte lijnen. We scrummen (Agile) omdat voortschrijdend inzicht in elk proces leidend is.

zinnig #3

Effectief

Ons werk is doen: dingen maken die werken, die nog wat meer doen dan we van tevoren hebben afgesproken. Daarom houden we het simpel en zijn we eerlijk en doelgericht.

wat we doen:

We bedenken

Een zinnige gebruikservaring staat bij Driebit centraal. We starten met een workshop om samen de beste online strategie te vinden. En formuleren heldere, meetbare doelen die matchen met de behoeften en doelen van jouw gebruikers.

Ook ontwerpen doen we samen. In een co-creatie sessie bestuderen we gebruikers en het pad dat zij afleggen. Vervolgens ontwerpen en testen we de best mogelijke gebruikerservaring. Met feedback van echte gebruikers optimaliseren we het ontwerp.

We maken

In een multidisciplinair team ontwikkelen we jouw idee verder. Natuurlijk doen we dat op basis van heldere communicatie, openheid en duidelijke afspraken. We omarmen voortschrijdend inzicht met onze Scrum methode, begeleiden je waar nodig en optimaliseren continue onze samenwerking. We werken niet vóór jou, maar mét jou.

Driebit ontwikkelt maatwerkplatformen en -websites op basis van het semantische, open source Ginger-platform .

We onderhouden

Het begint pas écht wanneer jouw website live staat. Ter ondersteuning staat ons Service & Support team voor je klaar met de antwoorden en oplossingen die je zoekt. Ook qua snelheid, veiligheid en uptime van jouw project ben je bij ons in goede handen, dankzij de zorgeloze Driebit hosting.

Zodra de website wordt bezocht, krijgen we inzicht in bezoekersgedrag. Deze directe feedback vormt de basis voor zinnige doorontwikkeling. Vaak is een kleine aanpassing al voldoende.

onze projecten hebben impact:

Wie we zijn

Het internet gebruiken om positieve veranderingen teweeg te brengen. Dát is waar het bij Driebit om gaat. Daarom kiezen wij voor opdrachtgevers die er precies zo over denken. Want een team dat samenwerkt op basis van dezelfde waarden, behaalt het beste resultaat.

Wil je misschien...

Solliciteren of een stage?