We zijn eerlijk, kritisch
en we werken graag samen

To top
zinnig #1

Duurzaam

We werken aan projecten die bijdragen aan positieve verandering. Wij geloven dat samenwerking op basis van gedeelde waarden en visie tot de beste resultaten leidt.

zinnig #2

Samen

We houden van een gelijkwaardige samenwerking met heldere afspraken en korte lijnen. We scrummen (Agile) omdat voortschrijdend inzicht in elk proces leidend is.

zinnig #3

Effectief

Ons werk is doen: dingen maken die werken, die nog wat meer doen dan we van tevoren hebben afgesproken. Daarom houden we het simpel en zijn we eerlijk en doelgericht.

wat we doen:

We bedenken

Een zinnige gebruikservaring staat bij Driebit centraal. We starten met een workshop om samen de beste online strategie te vinden. En formuleren heldere, meetbare doelen die matchen met de behoeften en doelen van jouw gebruikers.

Ook ontwerpen doen we samen. In een co-creatie sessie bestuderen we gebruikers en het pad dat zij afleggen. Vervolgens ontwerpen en testen we de best mogelijke gebruikerservaring. Met feedback van echte gebruikers optimaliseren we het ontwerp.

We maken

In een multidisciplinair team ontwikkelen we jouw idee verder. Natuurlijk doen we dat op basis van heldere communicatie, openheid en duidelijke afspraken. We omarmen voortschrijdend inzicht met onze Scrum methode, begeleiden je waar nodig en optimaliseren continue onze samenwerking. We werken niet vóór jou, maar mét jou.

Driebit ontwikkelt maatwerk platformen en slimme websites op basis van het Symfony framework (gebaseerd op PHP) of gebruikt het semantische, open source Ginger platform voor co-creatie, onderwijs en erfgoed platformen.

We onderhouden

Het begint pas écht wanneer jouw website live staat. Ter ondersteuning staat ons Service & Support team voor je klaar met de antwoorden en oplossingen die je zoekt. Ook qua snelheid, veiligheid en uptime van jouw project ben je bij ons in goede handen, dankzij de zorgeloze Driebit hosting.

Zodra de website wordt bezocht, krijgen we inzicht in bezoekersgedrag. Deze directe feedback vormt de basis voor zinnige doorontwikkeling. Vaak is een kleine aanpassing al voldoende.

onze projecten hebben impact:

Wie we zijn

Het internet gebruiken om positieve veranderingen teweeg te brengen. Dát is waar het bij Driebit om gaat. Daarom kiezen wij voor opdrachtgevers die er precies zo over denken. Want een team dat samenwerkt op basis van dezelfde waarden, behaalt het beste resultaat.

Vincent Jacobs

Managing director

vincent@driebit.nl

Casper Glorius

Creative Director

Als kind was ik geïnteresseerd in computerspelletjes, dinosauriërs en hutten bouwen. Tja, nog steeds eigenlijk.

casper@driebit.nl

Dorien Drees

Development Director

06 - 54 964 044

Bliep

dorien@driebit.nl

Frederike Boomars

Strateeg en UX Designer

frederike@driebit.nl

David de Boer

Backend Developer

Ik hou van taal – levend en dood, analoog en digitaal. Open source code en -kennis.

david@driebit.nl

Marco Wessel

Hosting engineer

Ik luister graag muziek, ik weiger windows te gebruiken en alles fixt zichzelf als ik ernaast sta.

marco@driebit.nl

Karlijn van de Wiel

Service Manager

"Obstacles don't have to stop you. If you run into a wall, don't turn around and give up. Figure out how to climb it, go through it, or work around it."

karlijn@driebit.nl

Ruben Lie King

Developer

rubenlie@driebit.nl

Loetie Kruger

Backend developer

Bouwen aan websites of aan (strategy) games. Autosport. Bijna elk weekend mee bezig, en als het even kan, elk jaar naar een autorace.

loetie@driebit.nl

Rob van den Bogaard

Backend Developer

Ik mag dan backend developer heten, maar wat er op frontend-gebied gebeurt is ook vreselijk interessant!

rob@driebit.nl

Krista Ramakers

Tester

Naast testen houd ik me bezig met service & support en de online communicatie van Driebit. Mijn ideale dag begint op de yogamat en bevat op z'n minst een etentje buiten de deur of een punkconcert.

krista@driebit.nl

Kathleen van Wingerden

Tester

Ik kan heel goed dingen stukmaken. Best handig als je tester bent.

kathleen@driebit.nl

Elizabeth Prins

Frontend developer

elizabeth@driebit.nl

Wil je misschien...

Content

Name

Role