Contact

Driebit
Oudezijds Voorburgwal 282
1012 GL, Amsterdam

020 - 4208449 info@driebit.nl

Nieuwsbrief

Geef ons je e-mail adres en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en vacatures.

Heb je een specifieke vraag?

Stephan van der Meer

Creatief strateeg

Sparren over een nieuw project?

020 - 42 084 49

stephan@driebit.nl

Emine Tuzkapan

Voor vragen over Ginger

020 - 42 084 49

emine@driebit.nl

Karlijn van de Wiel

Service & Support

Voor vragen over service & Support

020 - 42 084 49

karlijn@driebit.nl

Zoek je iemand anders?

het Driebit team

Routebeschrijving

Vanaf Centraal Station kunt u de volgende tramlijnen nemen: 4, 9, 16, 20 of 24. Stap uit bij de tweede halte (Spui/Rokin). Steek het Rokin en de brug over, de Langebrugsteeg in (verderop Grimburgwal geheten). Na de volgende brug slaat u linksaf. Driebit is gevestigd in het tweede gebouw vanaf de hoek (nr. 282).
Parkeren in de buurt van Driebit

Driebit is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Wij adviseren u uw auto te parkeren in parkeergarage "Stadhuis/Muziektheather" en vanaf daar te lopen naar Driebit. Dit is een wandeling van ongeveer 5 minuten. Om de garage te bereiken, neem afslag 116 van de ring A10 Noord. Aan het eind van de afslag, sla bij de stoplichten rechtsaf en volg de borden "centrum". Volg de borden "Stadhuis/ Muziektheater" en P Stadhuis. Direct na het Waterlooplein is de ingang van de parkeergarage aan uw rechterhand.

Hoe te lopen van de garage "stadhuis/muziektheater" naar Driebit?
Als u de parkeergarage uitkomt, loop richting de Amstel, en volg deze tot u aan de achterkant bent van het "Stadhuis/Muziektheater". Steek de gracht over via de brug. Na de tweede brug bevindt u zich in de Staalstraat en aan het einde steekt u opnieuw een brug over. Loop rechtdoor, onder de poort door. U bevindt zich nu in de Vendelstraat. Aan het einde van deze straat slaat u rechtsaf en volgt u deze straat terwijl u de gracht aan uw linkerhand houdt, totdat u aan de overkant bent. Voor de volgende brug gaat u rechtsaf. Dit is de Oudezijds Voorburgwal. Driebit is gevestigd in het tweede pand vanaf de hoek (nr. 282).