• Technische realisatie
  • Strategie

In opdracht voor het Nederlands Filmfonds hebben we de website een flinke update gegeven. Het doel was om de 'subsidie aanvraag mogelijkheden voor onervaren aanvragers zo helder mogelijk te ontsluiten'. Bezoekers kunnen nu op de website alle informatie over subsidies en reglementen vinden die ze nodig hebben. Om het nog makkelijker te maken is er ook een subsidiewijzer die de bezoeker aan de hand meeneemt en vertelt voor welke subsidies ze in aanmerking komen.

in samenwerking met: Lava Graphic design

Impact van dit project:

2684

toegekende subsidies

60

subsidies te raadplegen

9640

bezoekers per maand

Uitgelichte features

Subsidies raadplegen

Beginnende en ervaren filmmakers kunnen op de website informatie vinden over de subsidies die zij kunnen aanvragen en de reglementen die er aan verbonden zijn. De subsidie pagina's zijn aan elkaar verbonden op basis van kenmerken. Daardoor kan de bezoeker makkelijk doorklikken naar subsidies met dezelfde kenmerken.

Subsidiewijzer

Er is een grote verscheidenheid aan subsidies die aangevraagd kunnen worden. Om wijs te worden als filmmaker welke subsidie het beste bij jou past kun je de subsidiewijzer gebruiken. In een paar stappen weet je als filmmaker voor welke subsidie je in aanmerking komt.

Toegewezen bijdragen

Filmfonds is transparant in welke subsidies al zijn toegekend. In een compleet overzicht kun je precies zien welke subsidies en voor hoeveel ze zijn toegekend. Je kunt hier ook in filteren en zoeken.

‘Een genot om mee te werken en eindelijk niet meer al die pdf's downloaden maar meteen de meest actuele versie inkijken’

Wil je misschien...

Content

Name

Role